BENNY WAGNER - NU MED CERTIFIKAT!


Pianister 


For at blive klassificeret til ovenstående kræves flere

ægte anmeldelser fra tilfredse kunder - minimum 4

ud af 5 stjerner.  

At booke en pianist, er en absolut tillidssag.

Se venligst alle mine anmeldelser på www.123festmusik.dk  


Kontakt/book Pianomanden her....

Musikken skal være prikken over i´et til netop dit arrangement. Mange års erfaring indenfor bla. dinnermusik og talentet for at vælge det rette akkompagnement gør, at jeg kan medvirke til at du og dine gæster husker netop din fest.

Jeg leverer ægte dæmpet klavermusik til bla. barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, housewarmings, fester i offentligt eller privat regi, frokostjazz, ferniseringer, receptioner, jubilæer, åbent hus, firmaarrangementer og naturligvis akkompagnement af diverse festsange m.m.

Et meget bredt repertoire passende til enhver lejlighed leveres professionelt og præsentabelt af erfaren hyggepianist, der véd, at det er gæsterne, der styrer festen og absolut IKKE pianisten.
- dvs. den der bestiller musikken, bestemmer hvilken musik, der skal spilles.

Har mange års erfaring som selskabspianist indenfor underholdningsbranchen bla. som revy– og kabaretakkompagnatør. Har flair for at vælge netop den pianomusik, der passer til situationen, da jeg af erfaring ved, at ikke to fester er ens.

Situationsfornemmelse, timing og indlevelse er alfa og omega for mig som solopianist i ethvert selskabsarrangement. Er god til at gribe stemningen og improvisere.
 


Benny Wagner  ·  Lundsgårdsgade 17  ·  9000 Aalborg  ·  mobil: 5132 8693  ·  info@bennywagner.dk