Kontakt/book Pianomanden her....

 

UDPLUK AF GÆSTEKOMMENTARER:

- Sjældent at høre et ægte piano og en rigtig nærværende pianist, der virkelig kan traktere et piano.

- Jeg kan godt li´ din personlige måde at spille på. Har ikke forstand på musik - Må jeg bede om dit visitkort? 

- Det er imponerende, at du kan holde dampen oppe fra start til slut!

- De spiller smukt Hr.!

- Du har et godt anslag! 

-Benny er noget "særligt". Han kan bare TRYLLE; det er en super oplevelse!

-Altid meget livgivende at lytte til hans musiceren!

- Jeg kan høre, du er uddannet pianist. Venstrehånds rytmeautomatik er absolut unødvendigt for dig!

 -Du har et øje på hver finger og besidder en god timing!

- Jeg er imponeret over dit nærvær.

- Rart at høre en ægte pianist uden autopilot og andre elektroniske fiksfakserier!

-Young man, you`ve got the SWING!

- Benny, du ER jo Hr. Weyse!  

-Godt, vi valgte dig!

-Det er som at være gæst på Badehotellet, Hr. Weyse!

-Benny, når du spiller, kan man ikke lade være med at spjætte! 

-Godt at høre et rigtigt piano fremfor et gummipiano! 

-Du er utroligt alsidig!

-Du får ethvert selskab til at glide! 

-Fra første anslag kunne jeg høre, at du kan dit kram!

-God aften Benny Fabricius-Bjerre!

-Du er øvet i at komme ud blandt mennesker, du ikke kender! 

 

5. November 2022

Kære Benny Wagner

Tusind tak for en fantastisk aften med dig i Funder Kirkeby forsamlingshus.

Dejligt du ikke kunne sige nej til din gamle lærer, da du blev opfordret til at komme i Funder Lokalhistoriske Forening og fortælle om dit liv fra Benny Barnevogn til Benny Wagner.

Da aftenen oprandt, væltede det ind med folk. Ekstra borde blev opstillet og stole fundet frem, så vi alle kunne få fornøjelse af dit eminente pianospil, se dine fingre bevæge sig lystigt hen over tangenterne, høre dig parodiere kendte kunstnere og på en munter måde fortælle om din familie og hvem du har mødt af kendte og ukendte gennem livet.

Du er med dit spil og din fortælling fantastisk til at få tilhørerne til at danne massevis af billeder og kalde minderne frem. En aften vi aldrig vil glemme. Tusind tak for det.

Hilsen til dig og din familie
fra Annelise Rahbek Sørensen


17. Oktober 2022

Vi havde engageret Benny Wagner til at levere musikken til vores guldbryllup. Helt fantastisk, dejlig musik, flot fornemmelse for festen, og ikke for mange skålesange. Vore gæster roste ham i høje toner. Derfor vores varmeste anbefalinger, og tusind,tusind tak fra os, vi ringer når vi skal bruge musik igen!!!

Lis og Poul Eriks guldbryllup, Scheelsminde.


7. Oktober 2022

Kære Benny,

Vi er stadig HELT høje ovenpå det allerbedste bryllup for vores datter og svigersøn. Og i det har du en kæmpe stor andel.

Du er en fantastisk dygtig og stilfuld hyggepianist med en musikalitet og situationsfornemmelse uden lige. Du skaber den rette stemning – griber ordene i talerne, og finder derefter den helt rette melodi som det næste nummer.

Aftenen og middagen var ikke blevet det samme uden dig – så TUSIND TAK fordi du med glæde, engagement og passion spredte hygge til os alle til festen. TAK for musikken Benny Wagner.

Helle Thorngaard Jessen


29. September 2022

Kære Benny,

Tak for dit bidrag til at gøre min 60 års fødselsdagsfest uforglemmelig. Dinner piano fra dig skaber bare så god en stemning omkring middagen – og du valgte og fremførte på bedste vis den ene ørehænger efter den anden. Også sjovt at overraske nogle af gæsterne med dit fremmøde, da flere jo kender dig helt tilbage fra dine unge dage i Silkeborg, og dejligt du havde tid til at hænge lidt ud efter middagen.

De bedste hilsner fra Kim og gæster


28. September 2022

Kære Benny

Charlotte og jeg havde i lørdags den mest fantastiske bryllupsfest på Comwell Hotel Hvide Hus. Gæsterne, rammerne, maden, vinene og ikke mindst dit smukke spil på flygel var afgørende for at både vi og gæsterne altid vil huske tilbage på denne skønne dag.

Tak Benny for at du var med til at gøre vores bryllupsfest helt perfekt. Vi kan på det varmeste anbefale dig til andre arrangementer.

Kim Jacobsen


18. juli 2022

Kære Benny

Tusind tak for dit fine pianospil i lørdags til vores kobberbryllup . Det blev, som vi havde håbet, meget stemningsfuldt og bidrog til den dejlige aften på fornemste vis!

Feri, Arne Andersen


28. juni 2022

Festaften.

Der lød dæmpet musik til festmiddagen. Det var Wagner, altså Benny Wagner, som hyggede om en gruppe ældre, med kendte toner. Da det blev tid til dans, kom alle ud på dansegulvet. Sluttelig stod vi alle med hinanden i hænderne og sang. Så bliver det ikke bedre.

Tak for en skøn aften.

Lise Gyldmark


18. maj 2022

Kære Benny,

Endnu engang spillede du smukt. Tak for altid dejlig musik. Vi ses.

MVH Allan og Lotte


2. maj 2022

I lørdags havde vi et glædeligt gensyn med Benny, som vi havde fornøjelsen af, at have til at spille til vores datters konfirmation på hotel Phønix i Aalborg.

Benny er en fantastisk pianist, med et kæmpe repertoire. Han formår at underholde på en ikke dominerende måde med sin klavermusik. Tværtimod giver det en dejlig afslappet stemning under middagen.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og vil se frem til at bruge Benny til endnu en konfirmation i 2024.

Fam Nielsen


14. november 2021

Kære Benny

Din musik var helt perfekt til et bruncharrangement. Du faldt godt ind i festens afvikling og var velforberedt i h.t. oplæg. Vi vil helt sikkert arrangere dig til vor næste fest.

Mange hilsner fra Arne Præstegaard

 


27. september 2021

I Silkeborg Skyttelaug af 1857, lærte vi rigtig Benny at kende ved arrangementer hos vores broderselskab i Aalborg, hvor alle var begejstrede. Det var vi også, og begejstringen er ikke blevet mindre siden han underholdt på mest fortræffelige vis til vores egen gallamiddag på Himmelbjerget - og så er Benny Wagner endda gammel silkeborgenser, What’s not to like ;-)

Tak for bragende god underholdning med venlig hilsen Henrik Holst Christensen, Statsminister i Silkeborg Skyttelaug

Henrik Holst Christensen
CBO at Brandstifter AS

 


3. august 2021

Hej Benny!

Tusind tak for dit fine pianospil i lørdags til vores sølvbryllup. Det blev, som vi havde håbet, meget stemningsfuldt og bidrog til den dejlige aften på fornemste vis!

Også tusind tak, fordi du fangede mit hint til
”Kald det kærlighed” af Lars Lilholt :-)

Mange hilsner
Troels og Irene


5. juli 2021

Vi har lige haft Benny til at spille til vores søns konfirmation. Det var vi meget glade for. Benny leverede god stemning med sit klaverspil hele dagen igennem.

Benny har en enorm god fornemmelse for en fests momentum og tilpasser både musiktype og lydstyrke til anledningen.

Han har et meget alsidigt og bredt repertoire og spiller fantastisk. Det er ikke sidste gang vi skal have Benny til at spille for os. Han får vores bedste anbefalinger.

Mette Løt

 


22. juni 2021

Kære Benny,
Du gjorde det igen, .. skabte den perfekte stemning med stille musik under middagen, til Mie’s konfirmation. Du griber stemningen og fanger hvad vi gerne vil høre, stille toner så der både kan snakkes og lyttes til din musik, og bare så perfekt med din musikledsagelse til sangene. Du er den bedste pianist med et kæmpe repertoire, rigtig god fornemmelse for stemningen, og med et glimt i øjet. Tusinde bedste anbefalinger her fra os. TAK
Point fra 1-5, det kan kun være 10
Hilsen Gitte

 


16. september 2020

Hej Benny,
Allan og jeg vil gerne sige dig tusind tak for den smukke musik. Det satte prikken over i’et!

De bedste hilsner
Allan og Lotte Jensen

 


15. september 2020

Hej Benny Wagner. Tak for din musik ved vores guldbryllupsfest på Sevel Kro d. 5. september. Vi nød musikken, og mange af vores gæster har givet udtryk for at det var dejlig musik. Ikke for høj, ikke for lav. Måske der er andre, der kontakter dig. Tak skal du have.

Venlig hilsen Hanne og Knud Mikkelsen

 


2. marts 2020

Tusind tak fordi du var med til at gøre min fødselsdag til en god oplevelse, du var rigtig god til at følge stemningen, du spillede mange dejlige melodier, jeg kunne høre på gæsterne at de var tilfredse, et clou var det da du sang til et jazz-nummer. Jeg kan varmt anbefale dig til alle.

Mange hilsner S. Guldstrøm

 


6. november 2018

En stor tak til Benny Wagner, der med sit høje engagement på klaver var med til at gøre min onkels 85 års fest til en rigtig god dag. Det er tydeligt, at Benny behersker et både bredt og dybt repertoire, der spilles med stor dygtighed. Samtidig har han overskud og overblik til at sende en venlig bemærkning eller et smil til gæster, der kommer forbi for at ønske et nummer eller udveksle et par ord.

Michael Peis 

 


2. september 2017

TAK for underholdning på Scheelsminde i anledningen af Gunnars fødselsdagsfest.
Smuk og skøn musik. Herligt at opleve.

Festlige hilsner fra Gunnar og Hanne28. august 2017

Da min mand og jeg skulle giftes valgte vi Benny Wagner til at skabe de musikalske rammer for vores udendørs vielse og middagen herefter.

Bennys musiske repertoire er mildest talt imponerende og han har god fornemmelse for stemning og timing.

Sammen med hans nærvær og ellers hyggelige gemyt skabte han mange magiske øjeblikke på vores store dag, som vi aldrig vil glemme! Hvis man vil have en meget sikker pianist, der leverer sin musik med varme og et glimt i øjet, vil vi til hver en tid anbefale Benny!

Hr. og Fru Laksá Jepsen 19. marts 2016

Den 19.marts 2016 fejrede jeg min 60 års fødselsdag på Rold Storkro sammen med 50 gæster. Vi fik en særdeles god behandling og havde en både festlig og afslappet dag. Stemingen blev understøttet af Benny Wagner som gav middagen en fremragende musikledsagelse. Benny spiller i en afslappet og ”jazz”et stil. Han forstår at gøre musikken til en del af selskabet og man kan sidde og nyde melodierne og passe både mad og snak. De medbragte fællessange blev også godt akkompagneret.

Jeg kan virkelig anbefale ham til enhver der ønsker hyggelig og velspillet” musik til maden ”- for Benny er en rutineret selskabspianist der fik mange af gæsternes rosende ord med på vejen!

Karen Marie Mølgaard 3 maj 2014

Kære Benny

Tusind tak for dit dejlige klaverspil til vores fest, det nød vi og gæsterne meget, og vi vil tænke på dig en anden gang, hvis/når vi holder stort selskab.

Med venlig hilsen
Kirsten og Christian
18. marts 2014

Hej Benny Wagner.

Tak for musikken til min mors fødselsdag i Hals den 8. februar. Du var i høj grad med til at gøre dagen perfekt. Jeg er imponeret over din evne til at gribe og forstærke den gode stemning, og spille de helt rigtige numre på de helt rigtige tidspunkter. Du var rigtig god til at spille på opfordring, og hjælpe os med fanfarer og fællessang, i forbindelse med vore mange indslag for fødselaren. Jeg kan varmt anbefale dig til alle der mangler levende musik..

Med venlig hilsen
Karsten


07. novmber 2011

Kære Benny Wagner.

Tusind tak for din dejlige musik til min fødselsdag, det var en ren fornøjelse at lægge øre til. Desværre nåede vi ikke sangene, men det var jo svært at vide, at så mange gerne ville hylde mig på dagen. Så man må vel sige, at det var positivt, at vi ikke fik brug for sidste del af sanghæftet. Jeg vil også lade dig vide, at du har fået rigtig mange roser fra selskabet, så du har fået en stor fanskare og vil sikkert også høre fra nogle af dem senere. Ses vi ikke før, så på gensyn til min 80 års fødselsdag.

Mange hilsner fra
Gudrun


15. maj 2006

Kære Benny Wagner.

Vi er ved at sende en tak ud til de mennesker, der var gæster ved vort sølvbryllup 6. maj. Vi vil også gerne takke dig for en god og stemningsfuld musik. Det var lige som vi gerne ville have det. Afdæmpet og alligevel hørligt. Mange har spurgt, hvordan vi fandt frem til dig, og det i en positiv ånd. Lutter rosende ord.

Med venlig hilsen
Inger og Arne Johan

 


Benny Wagner  ·  Lundsgårdsgade 17  ·  9000 Aalborg  ·  mobil: 5132 8693  ·  info@bennywagner.dk